JoRD Festival 2020

JoRD – en kunst og naturfestival i Faxe kommune vender tilbage 4. – 9. september 2020Den lille festival løb af stablen første gang i 2019, og også i år er den røde tråd GRØN. 

Med KUNSTEN og NATUREN i parløb mod en mere bæredygtig verden!

Følg også vores facebookside

Kunsten kan være med til at åbne for vores sanser. Kunsten kan styrke vores bevidsthed og refleksion og åbne verden, åbne for nye vinkler og nye muligheder.

Naturen er vores verden. Det er med den vi lever og dør og med den vi følges ad gennem livet. Vi bliver i denne tid mere og mere opmærksomme på, at vi er forbundet med naturen. At vores udvikling påvirker naturens udvikling.

Og omvendt…

Med kulturen som formidler bringer vi fokus på naturens grænser, men også dens skønhed og rummelighed. Både i den nære natur og i den storslåede natur.
Og begge dele findes i Faxe kommune. Fra åbne marker, tætte skovområder til det overvældende kalkbrud, der minder os om naturens historie. Igennem festivalen vil vi sætte fokus på naturens og menneskets forbundenhed og med kunsten give plads til at mærke, høre og sanse naturens egentlige kræfter. Og hvad der er på spil når vi (op)bruger dens ressourcer.

Tilmelding og billetkøb oprettes på Place2book snarest….

Program JoRD 2020 (opdateres løbende)

Fredag d. 4. sep. 2020 kl 19-22: “Rejsen til Utopia” på Biografen Kanten, Faxe

Lørdag d. 5. sep. 2020 kl 11-17 : Naturens materialer på Permatopia, Karise

Søndag d. 6. sep. 2020 kl 11-16.30 : Vandkanten på Troldhøje, Faxe Ladeplads

Mandag d. 7. sep. 2020 kl 9.30-14-30 :           “Voks-skov” på Mælkebøtten, Faxe Ladeplads

Tirsdag d. 8. sep. 2020 kl 16.30-19: “Blåt barn” på Kulturhuset Leopold, Karise

Onsdag d. 9. sep. 2020 kl 19 – 21.30 : “Til Glæden” på Østsjællands Museum, Faxe

Festivalen samarbejder med en række lokale organisationer og institutioner, her i blandt den lokale biograf Kanten, Kulturhuset Leopold, Østsjællands museum, Permatopia og Faxe kommunes naturvejleder, om at gøre dette til nogle spændende og vedkommende dage for store og små, unge og gamle.