OmSorg – temadage

Oplev teater, koncert, foredrag, oplæsning, udstilling, skriveværksted, workshop og podcast-vandring!

Vi dykker i 2020 ned i temaet OmSorg og tilbyder en række aktiviteter forskellige steder i hele landet – bl.a. Aalborg, Esbjerg, Frederiksberg og Faxe – med fokus på børn og unges forhold til sorg og tab. Aktiviteterne kan afvikles separat eller sættes sammen som et samlet tematisk forløb over flere dage.

OmSorg er et samarbejde mellem teatre, universiteter, biblioteker, kirker og skoler. Vi ønsker at give publikum og de medvirkende børn, unge og voksne anledning til at dele oplevelser med scenekunsten, litteraturen, musikken og forskningen om dette aktuelle emne.

Der kommer løbende nye ting til projektet OmSorg, så følg med her i kalenderen og på vores Facebook-side – eller skriv til os!

Farvel

Kunstnerisk workshop omhandlende afsked for 0. klasse.
Samarbejde mellem kirke og skole. Produceret af teatret WunschMachine www.wunschmachine.dk

Sorg-Vandring

På Aalborg Universet afslutter Svend Brinkmann i 2020 et 4-årigt forskningsprojekt om Sorgens Kultur og i den forbindelse, har han sagt ja til at samarbejde med SAUM om at formidle nogle af deres forskningsresultater via en kunstnerisk platform – et ganske andet format end  universitetets mere klassisk skriftlige formidling. Dette samarbejdet indgår i vores Sorg-Vandring.

Og hvad er så en Sorg-Vandring?

En Iscenesat Vandring
På vores Sorg-Vandring foretager publikum sammen en 50-60 minutters vandring i det lokale landskab. På turen hører de en podcast om temaet sorg med musik, lydcollager og interviews med bl.a. Svend Brinkmann, Jes Dige og mennesker med personlige beretninger om at møde og arbejde med sorg.

En Sten Fra Mit Hjerte

Skrive-og komponistværksted for børn i 5.- 6. klasse

En Sten Fra Mit Hjerte er et skrive- og komponistværksted, hvor børn på 5. og 6. klassetrin møder og bliver undervist af forfatteren Cecilie Eken (Mørkebarnet; Den Sorte Safir) og komponist Peter Bruun (FIGURA Ensemble).