Persondatapolitik

Når du indgår samarbejdsaftale med Musikteatret SAUM er Musikteatret SAUM den dataansvarlige virksomhed. Vi opbevarer alle kunde – og medarbejderdata i Dropbox, på egne computere og i de systemer vi anvender til regnskab og sikkerhedskopiering af lovpligtige bilag for regnskabsmæssige formål.

Vi overholder alle gældende krav om beskyttelse og hemmeligholdelse af personlige kundeoplysninger, som afgives i forbindelse med indgåelse af en samarbejdsaftale med Musikteatret SAUM.

Vi registrerer kun basalt nødvendige personoplysninger for kommunikations formål (navn, adresse, e-mail adresse, kontaktperson og telefonnummer), og vi opbevarer kun data om samhandel, i det omfang vi er forpligtede til for at overholde dansk regnskabslov. Dette indebærer, at faktura- og betalingsinformationer opbevares i 5 år hvorefter oplysningerne slettes.

Kundeoplysninger slettes, såfremt der ikke har været samarbejde i de seneste 5 år. Såfremt du måtte ønske det, kan du dog til enhver tid bede os om at slette dine kundedata (dvs. kontaktinformationer) i vores kunderegister.

Ønsker du at få mere at vide om de persondata som Musikteatret SAUM opbevarer for din virksomhed, er du velkommen til at kontakte os på e-mail adresse info@saum.dk.

Brug af cookies.
Vi benytter os ikke af cookies på vores hjemmeside.

Viderebringelse af personlige oplysninger.
Vi bringer ikke persondata videre til andre, hverken andre virksomheder eller privatpersoner.