JoRD Festival 2023

3 dage, 3 steder – møder mellem mennesker, kunst og natur

1-3. september 2023 i Faxe kommune

Kunsten kan være med til at åbne for vores sanser.
Kunsten kan styrke vores bevidsthed og refleksion og åbne verden, åbne for nye vinkler og nye muligheder

Naturen er vores verden. Med den følges vi gennem livet.
Vi bliver i denne tid mere opmærksomme på, at vi er forbundet med naturen. At vores udvikling påvirker naturens udvikling, – og omvendt…

Følg også vores facebookside > > >

Program


Fredag 1/9. 2023 kl. 17

Åbningsaften, introduktion og film

Sted: Biografen Kanten, Faxe


Lørdag 2/9. 2023 kl. 13-20

HØST-MARKED OG FESTIVALDAG PÅ PERMATOPIA

Sted: PERMATOPIA, KARISE


Søndag 3/9 2023 kl. 10-17.00

BørneTeater, udeliv i skoven og koncert v Troldhøje

Sted: Faxe Ladeplads


Med kulturen som formidler bringer vi fokus på naturens grænser, men også dens skønhed og rummelighed. Både i den nære natur og i den storslåede natur.
Begge dele findes i Faxe kommune. Fra åbne marker, tætte skovområder til det overvældende kalkbrud, der minder os om naturens historie. Igennem festivalen vil vi sætte fokus på naturens og menneskets forbundenhed og med kunsten give plads til at mærke, høre og sanse naturens egentlige kræfter. Hvad er der på spil når vi (op)bruger dens ressourcer? I år med fokus på en ny tilgang til og dyrkning af JORDEN, som en afgørende del af omstillingen til et bæredygtigt samfund.

Festivalen samarbejder med en række lokale organisationer, skoler og institutioner, her i blandt den lokale biograf Kanten, Danmarks Naturfredningsforening og Karise Permatopia, om at gøre festivalen til nogle spændende og vedkommende dage for store og små, unge og gamle.